Om Jan

 

 

 

 

 

Jan inspirerar ledare och medarbetare att utveckla inkluderande, öppna och välkomnande verksamheter och platser. Som författare till åtta böcker inom värdskap, bemötande, service, samverkan och ledarskap är Jan en av landets mest anlitade föreläsare och har inspirerat sin publik vid över 2 200 tillfällen i Sverige och internationellt. Efter mångårigt boende i England och USA skriver och talar Jan engelska flytande.

Jan är utbildad som lärare i medkänsla vid Stanford University i USA och har gått utbildningsprogram i personligt ledarskap på Harvard Business School. Som kontrast har han även varit på retreater och dessutom har Jan läst 500 böcker om att vara människa och ledare, för att ständigt utveckla sig själv och sitt ämne.

Med sin 30-åriga egna erfarenhet från bemötande, värdskap, ledarskap, utveckling och kommunikation inom näringsliv och offentlig sektor, talar och skriver Jan med mycket humor, känsla och personliga anekdoter utifrån egna erfarenheter. Hans föreläsningar är:

Utvecklande.

Ge nya perspektiv och insikter.

Underbyggda.

Utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet.

Underhållande.

Glädje och humor med glimten i ögat.

Uppmuntrande.

Skapar stolthet över den man är och det man gör.

Uthålliga.

Tankarna sitter kvar och kan omsättas i handling.

 

 

Jan har suttit i styrelsen bl a för Stena Line och  Mittuniversitetet.

Hans stora intresse utanför arbetet är musik, lyssnar ofta på Beethoven och Laleh, och skriver egna låtar som sällsynt framförs med Den Turkosa Orkestern.