Böcker

det-goda-vardskapet-konsten-att-fa-manniskor-att-kanna-sig-valkomna

Det goda värdskapet. Konsten att få människor att känna sig välkomna

Det goda värdskapet kom ut första gången 2002 och blev en formidabel succé, en uppdaterad version kommer i januari 2020. Boken har nu översatts till engelska, norska, danska och holländska och mött läsare över hela världen, antingen direkt eller som komplement till en föreläsning inför tusentals medarbetare och ledare. Den senaste utgåvan är uppdaterad och speglar vad författarna står idag.

Det är en inspiration och introduktion i konsten att få människor att känna sig välkomna, fylld med underhållande och tänkvärda betraktelser från verkligheten.

BESTÄLL BOKEN!

leda-som-vard-tio-nycklar-till-framgang-med-vardskap

Leda som värd är den naturliga uppföljaren för alla oss som uppskattade Det goda värdskapet. Som, likt författarna, fastnade för tanken att det är med värdskap vi vill möta varandra, oavsett om vi är gäster eller medarbetare, patienter eller kollegor. Leda som värd riktar in sig på frågan: Hur får man till det? Om jag vill att värdskap ska spira på jobbet, vad gör jag som ansvarig? Hur ser jag till att få fram känslan och hur kan vi hålla den vid liv? Jan Gunnarsson och Olle Blohm har återigen skrivit en bok med mycket skratt och värme. Sedan utgivningen av Det goda värdskapet har de mött hundratusentals människor. Jan Gunnarsson är idag en internationellt efterfrågad föreläsare och tankarna om värdskap fortsätter att sprida sig över världen.

BESTÄLL BOKEN!

konsten-att-vara-turkos-att-valkomna-sig-sjalv-och-andra

”Att välkomna människor börjar med att välkomna sig själv. Att bli vän med hela den människa vi ska leva med varenda dag av vårt liv. Det är när vi gör det vi öppnar upp mot andra med, glädje, respekt, värdighet och medkänsla. Du får följa med på en resa genom ett landskap av glädje, tårar, möjligheter och utmaningar i sökandet efter att leva ett välkomnande liv.”

”Det är kanske den viktigaste bok jag skrivit. Mina tidigare böcker har talat om vikten av att välkomna sig själv och andra. Konsten att vara turkos handlar om HUR du kan göra det. Något som kommer att göra stor skillnad för dig och alla de som kommer din väg.”

BESTÄLL BOKEN!